Ny startsida

Nya startsidan med beskrivning

Överst en horisontell megameny. Under ”Mitt arbete” ska man ha möjlighet att samla sina grupper, genvägar och system. Det blir min egen yta. De resterande ingångarna är till största delen gemensamma. Till en början ville vi ha ett mer personaliserat intranät, men AD:t är inte tillräckligt uppdaterat. Istället får man själv styra vissa delar.
under megamenyn ligger en länklista till globala länkar plus en indikation på vem som är inloggad.

Allvarliga driftstopp eller andra viktiga händelser kommuniceras i en ruta som trycker ner resten av sidan. Vanliga driftstörningar kommuniceras i nyhetsytan.
Sök är något som har kommit upp i ALLA sammanhang under projektets gång. Därför får sökrutan en framträdande plats på intranätets startsida. Det kommer även att finnas möjlighet att söka utifrån megamenyn eller den horisontella länklistan. under sökrutan lyfter vi upp saker som mest läst, mest gillat, mest sökt eller bara aktuellt just nu.

Nyheter är en viktig sak för många i vår organisation. Vi kommer att ha en mindre nyhetsyta, där vi blandar nyheter på ett bättre sätt än tidigare. Vi lyfter också upp ett gemensamt kalendarium, lediga jobb och ger möjlighet att lyfta tillfälliga hädelser i en puffyta.

Grupper.
Vi kommer att jobba med grupper och förhoppningen är att vi ska kunna dela upp de i två olika sorters grupper; en med arbetsrelaterat fokus och en med mer intresserelaterat innehåll som exempelvis våra personalföreningar och annonstorget.

Kommentera

E-postadress publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*
*